Nautinnollisen hoitavat jalkahoidot

Suotko tarpeeksi huomiota jaloillesi? Hoidamme itseämme ja terveyttämme, mutta usein jalkamme jäävät vähälle huomiolle.Kiinnitämme huomiota jalkoihimme vasta, kun ne alkavat oireilla. Saatamme myös kärsiä pitkään jalan vaivasta, ennen kuin teemme asialle jotain.

Mitättömältä vaikuttavat ongelmat jaloissa voivat heijastua muualle kehoon, jopa hartioihin saakka. Toisaalta pienelläkin toimenpiteellä voit helpottaa oloasi ja estää asentovirheitä. Täällä Pohjolassa kylmänä vuodenaikana jalat hautuvat sukissa ja kengissä piilossa katseilta. Moni ongelma kehittyykin talviaikana. Jalkojen hoito on osa terveyden hoitoa. Sen lisäksi, että huolehtii yleiskunnosta, on suositeltavaa tuoda jalkansa ajoittain ammattilaisen silmäiltäväksi ja hoivattavaksi.

Hoidan diabeetikkojen, reumaatikkojen ja muitten erityishoitoa vaativien asiakkaiden jalat. Annan lisäksi ohjeita jalkojen omahoitoon. Jaloissasi ei kuitenkaan tarvitse olla varsinaista vaivaa tullaksesi hoitooni. Hyväkuntoisetkin jalat nauttivat huolenpidosta ja rentouttavasta hieronnasta.

Perusjalkahoito

kesto 50–60 min

Sisältää kevyen jalkakylvyn, varpaankynsien leikkauksen sekä tarvittaessa ohennuksen kynsiporalla, jalkojen ihon karheuden ja kovettumien hoidon sekä lopuksi kevyen hieronnan ja rasvauksen.

Pitkä jalkahoito

kesto 80–90 min

Sisältää jalkakylvyn, varpaankynsien ja jalkojen ihon hoidon sekä joko pidemmän hieronnan tai paneutumisen erityisongelmaan, kuten pahaan kovettumaan tai erittäin paksuuntuneisiin kynsiin.

Kaikki hoidot sisältävät jalkojen kunnon määrityksen sekä omahoidon ohjauksen.

Hinnasto

Perusjalkahoito
kesto 50-60 min
hinta 55 €
Pitkä jalkahoito
kesto 80-90 min
hinta 78€

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu Podofix-liuskalla

Asennus (1.liuska) 55eur

Seuraavat liuskat: 40 eur, pelkkä tarkistus 20eur.


Kotikäynti

Kesto 60min: hinta 60eur+km (0.43eur/km)

Kesto 80min:hinta 80eur+km

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Maksuvälineinä käteinen sekä yleisimmät maksukortit. Ajan peruminen hoitoa edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Peruuttamatta jääneet käynnit laskutetaan.

Ajankohtaista

Näytä kaikki »