Tällä hetkellä en ota vastaan uusia asiakkaita.

Rentouttavat jalkahoidot ammattitaidolla Klaukkalassa

Täällä pohjolassa kylmänä vuodenaikana jalat hautuvat sukissa ja kengissä piilossa katseilta. Moni ongelma kehittyykin talviaikana ja aivan huomaamatta. Jalkojen terveydestä kannattaa pitää hyvää huolta. Sen lisäksi, että huolehtii yleiskunnosta, on suositeltavaa tuoda jalat ajoittain ammattilaisen silmäiltäväksi ja hoivattavaksi. Mitättömältä vaikuttavat ongelmat jaloissa voivat heijastua muualle kehoon, jopa hartioihin saakka. Pienilläkin toimenpiteillä ja rentouttavilla jalkahoidoilla voit helpottaa oloasi ja estää asentovirheitä.


Liisan Jalkahoitola tarjoaa nautinnollisen hoitavaa jalkojen perushoitoa Klaukkalassa. Hoidan myös diabeetikkojen, reumaatikkojen ja muitten erityishoitoa vaativien asiakkaiden jalat. Annan lisäksi joka hoitokerralla ohjeita jalkojen omahoitoon. Jaloissasi ei kuitenkaan tarvitse olla varsinaista vaivaa tullaksesi hoitooni. Hyväkuntoisetkin jalat nauttivat huolenpidosta ja rentouttavasta hieronnasta. Löydät hoitolani valikoimasta myös lahjakortit!

Tilaa lahjakortti täältä

Jalkahoidot ja kotikäynnit

Perusjalkahoito

Perusjalkahoito sisältää kevyen jalkakylvyn, varpaankynsien leikkauksen sekä tarvittaessa ohennuksen kynsiporalla, jalkojen ihon karheuden ja kovettumien hoidon sekä lopuksi kevyen hieronnan ja rasvauksen.

Kesto 50–60 min 

Hinta 55 €

Pitkä jalkahoito

Pitkä jalkahoito sisältää jalkakylvyn, varpaankynsien ja jalkojen ihon hoidon sekä joko pidemmän hieronnan tai paneutumisen erityisongelmaan, kuten pahaan kovettumaan tai erittäin paksuuntuneisiin kynsiin.

Kesto 80–90 min

Hinta 78 €

Kotikäynti

Teen sekä perusjalkahoitoja että pitkiä jalkahoitoja myös kotikäynteinä.


60 minuutin kotikäynti

Hinta 60 € + matkakorvaus 0,43 €/km


80 minuutin kotikäynti

Hinta 80 € + matkakorvaus 0,43 €/km


Kaikki hoidot sisältävät jalkojen kunnon määrityksen sekä omahoidon ohjauksen.


Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä yleisimmät maksukortit.


Ajan peruminen hoitoa edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Peruuttamatta jääneet käynnit laskutetaan.

Varaa aikasi jalkahoitoon!

Lahjakortit omaan tai läheisen hemmotteluun

Voit myös tilata lahjakortin jalkahoitoon. Rentouttava jalkahoito on terveyttä edistävä lahja itsellesi tai läheisellesi. Tilaa lahjakortti puhelimitse, sähköpostilla tai käymällä jalkahoitolassani Klaukkalassa.

Tilaa lahjakortti täältä!

Varaa aikasi tai tilaa lahjakortti rentouttavaan jalkahoitoon!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *